Fonott termékeink

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a termékeinknél megjelölt méret adatok tájékoztató jellegűek, az egyes termékek méretei a vessző vastagság miatt a megjelölt méretetkől minimálisan eltérhetnek.

A fűzvesszőből készült fonott kosár, kézzel készített népművészeti termék, mely hasznos útitárs a napi bevásárlásoknál.

A piknik és a fedeles vessző kosár a népművészeti termékek gyöngyszemei. Kirándulásoknál, bevásárlásoknál jó célt szolgál.

A fonott termék gyártó iparosok által készített lakáskiegészítők nem csak praktikusak, de a lakásba is vidám hangulatot varázsolnak.

Gyermekek számára természetes alapanyagokból készült vessző kosár, fonott bútor és gyerek játék. Készségfejlesztő játékok, hasznos ajándékok a kis csemetéknek.

Mindennapjaink használati tárgya a természetes alapanyagból készült vessző kosár és fonott tálca. Népművészeti termékek pazar választékát kínáljuk e termékcsaládban is.

A vessző kosár italtartók praktikus és stílusos tárolást biztosítanak a palackozott italoknak.

A dekoratív fonott virágtartók a fonott termék gyártó iparosok kézügyességét és kreativitását ötvözik.

A fonott kosár örök divat. Csak képzeletünk szab határt abban, hogy mi mindent tárolhatunk benne.

A parázsló kandallók hangulatos kiegészítője a fonott fáskosár. Tárolásra és a kerti munkánál is nélkülözhetetlen eszköz.

Háziállataink kedvenc fekhelye a párnával bélelt természetes vessző kosár.

A formatervezett vessző kosár kiválóan alkalmas ruhák, játékok tárolására. A kézzel készített népművészeti termékek a lakás hagyományőrző fonott bútorai.

A népművészeti termékek mesterei nagy szaktudással és kiváló kézügyességgel készítik el a kényelmünket szolgáló egyedi fonott bútor darabokat.

EXP